terug naar realisaties

Steellook schuifdeuren vormen een perfecte balans tussen werk en privé

Een moderne en transparante oplossing

Brigitte Mertens en Johnny Vermonden, zaakvoerder van Vermonden-Dictus tegelbedrijf, stonden voor de uitdaging om de oude gezandstraalde dubbele schuifdeuren aan het bureau in hun woning te Minderhout te vervangen. Voor Johnny, die ‘s avonds vaak thuis werkt, was het gevoel van opgesloten te zijn achter een gesloten deur niet langer wenselijk. Ze wilden meer betrokkenheid bij het gezinsleven creëren en tegelijkertijd meer ruimte en lichtinval.

Eerdere succesvolle glasprojecten

Vanwege eerdere succesvolle glasprojecten met Martens Glas – zowel particulier als professioneel, besloten ze ook voor deze nieuwe uitdaging bij ons aan te kloppen. Na een nauwkeurige opmeting adviseerden we – op maat gemaakte, dubbele steellook schuifdeuren met kruisverdelingen. Door de strakke lijnen en het minimalistische karakter passen deze naadloos aan bij het oude kader en de landelijke stijl van de woning.

Deze dubbele steellook schuifdeuren combineren gelaagd glas voor extra veiligheid, een heldere uitstraling voor maximale lichtinval, een softclose-functie voor een geruisloze sluiting én een kleurgarantie van maar liefst 10 jaar. Het nauwkeurige paswerk was een uitdagende klus, maar dankzij onze expertise en vakkennis slaagden we erin om de schuifdeuren perfect op maat te maken en te installeren.

Een tevreden klant

Brigitte en Johnny zijn enthousiast over hun nieuwe steellook schuifdeuren, die zorgden voor een hele make-over van hun woonkamer.  Brigitte deelt graag haar ervaring over de samenwerking expertise en klantenservice. En dat maakt ons blij! Martens Glas staat niet alleen bekend voor onze hoogwaardige producten, maar ook om onze uitstekende klantenservice en ongeëvenaarde expertise.

Wenst u ook uw glasproject met ons te bespreken? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op.

YouTube video

Sluitingsdagen 2024

  • 23 december ’23 t/m 7 januari ’24
  • 1 april & 2 april
  • 1 mei
  • 9 mei & 10 mei
  • 20 mei
  • 20 juli t/m 11 augustus (zomervakantie)
  • 15 augustus & 16 augustus
  • 1 november
  • 11 november
  • 21 december ’24 t/m 5 januari ’25
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de glansrijkste weetjes en onze laatste realisaties.

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?