terug naar realisaties

Glazen deuren en kantoorwanden met hoge kwaliteitseisen

Inspiratiecentrum

Ooms Woonrealisaties, is een totaalaannemer in nieuwbouw, renovatie, interieur en ontwikkeling in de Antwerpse Kempen. Ooms opende recent een prachtig inspiratiecentrum met maar liefst 2.000 vierkante meter aan wooninspiratie, verspreid over drie verdiepingen. Of het nu gaat over een nieuwe badkamer, keuken, op maat gemaakte kasten of binnendeuren, bij Ooms Woonrealisaties vindt u alles onder één dak.

Als lokale partner zijn we bij Martens Glas dan ook zeer verheugd om onze samenwerking met Ooms Woonrealisaties te presenteren, waarbij we onze glazen deuren en ander glaswerk – niet alleen in onze eigen nieuwe toonzaal te Hoogstraten – laten schitteren, maar ook in het nieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel. Klanten kiezen er hun glazen deuren en ander glaswerk in een totaalproject en dat wordt bij ons besteld.

 

Géén onbekenden

Martens Glas en Ooms Woonrealisaties zijn geen onbekenden voor elkaar. Onze duurzame samenwerking op vlak van glazen deuren, steellook binnendeuren en ander glaswerk is er dan ook één van al méér dan tien jaar. Trots mochten wij dan ook meewerken aan de opbouw van het nieuwe inspiratiecentrum.

Zo verzorgden we op drie verdiepingen de glazen akoestische deuren en kantoorwanden voor de stille werkruimtes, de ontvangstkamers, directiekantoren, vergaderzalen en kantoorruimtes. Deze grote glaspartijen dienden aan hoogwaardige kwaliteitseisen en criteria te voldoen zoals akoestisch glas dat de nodige decibel kan weerhouden, minimale dichtingen en een zeer slank profiel voor een strakke look.

 

De samenwerking

We spraken met Caroline Dekooning, interieurarchitecte bij Ooms Woonrealisaties, die zeer tevreden was over de uitvoering en de samenwerking met Martens Glas. Caroline werkte de laatste jaren niet alleen voor de eigen klantenprojecten, maar ook voor de inrichting van het inspiratiecentrum.

 

Totaalproject? 
Ontdek onze stijlvolle glazen deuren en wanden voortaan ook in het inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties. Of neem contact op met onze experts. Op deze manier integreert u ze eenvoudig in uw eigen verbouw- of interieurproject.

 

YouTube video

Sluitingsdagen 2024

  • 23 december ’23 t/m 7 januari ’24
  • 1 april & 2 april
  • 1 mei
  • 9 mei & 10 mei
  • 20 mei
  • 20 juli t/m 11 augustus (zomervakantie)
  • 15 augustus & 16 augustus
  • 1 november
  • 11 november
  • 21 december ’24 t/m 5 januari ’25

Outdooractie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?

Bouwbeursactie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de glansrijkste weetjes en onze laatste realisaties.

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?