Terug naar blogBuitenschrijnwerk aluminium Aliplast DECOWALL

Buitenschrijnwerk evolutie bij Martens Glas

Ramen, deuren en vliesgevels in aluminium of hout-aluminium buitenschrijnwerk

Bij Martens Glas maken we een opmerkelijke sprong vooruit met onze nieuwste uitbreiding in aluminium en aluminium-hout buitenschrijnwerk. Deze nieuwe lijn vertegenwoordigt niet alleen onze groei, maar onderstreept ook onze ambitie om naast onze traditionele specialisatie in binnenschrijnwerk, een vollediger pakket aan te bieden.

Terwijl de sector buitenschrijnwerk reeds een fundament is binnen de bouw, opent deze ontwikkeling binnen Martens Glas letterlijk de deuren naar nieuwe mogelijkheden. Het maakt ons een volwaardige partner die particuliere klanten begeleidt door elke fase van hun nieuwbouw of renovatieproject, vanaf de eerste stappen bij de keuze van ramen en deuren, tot de allerlaatste details zoals binnendeuren, douchewanden, spiegels, enz… Voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en architecten biedt onze uitgebreide expertise en productlijn een waardevolle kans om vanaf een vroeg stadium samen te werken voor meer gestroomlijnde processen en naadloze integratie van zowel binnen- als buitenschrijnwerk.

Onze partners in crime: Aliplast en Batimet

Voor onze stap richting het aanbieden van aluminium ramen, deuren en vliesgevels, kiezen we vandaag voor de toonaangevende aluminium profielen van Aliplast. Hiermee markeren we een bewuste keuze voor Belgisch vakmanschap, duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetiek. Voor de innovatieve hout-aluminium profielen zijn we een partnership aangegaan met het Duitse Batimet, dat de authenticiteit van hout aan de binnenzijde combineert met de duurzaamheid van aluminium aan de buitenkant. Hiermee bieden we een unieke oplossing die inspeelt op de hedendaagse wensen voor milieuvriendelijk en energiebesparend bouwen.

Met deze uitbreiding versterken we onze rol in de bouwsector als een veelzijdige, betrouwbare partner. Martens Glas is niet alleen toegewijd aan het leveren van topkwaliteit in producten en diensten, maar ook aan het faciliteren van een holistische benadering bij bouw- en renovatieprojecten. We zijn trots op deze nieuwe weg die we inslaan, met de visie om elke woning te voorzien van buitenschrijnwerk dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bouwt op duurzaamheid en innovatie.

Ontdek hier ons gamma buitenschrijnwerk.
Meer weten? Maak nu alvast een afspraak met onze experts.

Sluitingsdagen 2024

  • 23 december ’23 t/m 7 januari ’24
  • 1 april & 2 april
  • 1 mei
  • 9 mei & 10 mei
  • 20 mei
  • 20 juli t/m 11 augustus (zomervakantie)
  • 15 augustus & 16 augustus
  • 1 november
  • 11 november
  • 21 december ’24 t/m 5 januari ’25

Outdooractie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?

Bouwbeursactie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de glansrijkste weetjes en onze laatste realisaties.

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?