Terug naar blogMartens Glas nieuw logo

Alles Glas
wordt Martens Glas

Met het 50-jarig bestaan, besloten we dat het tijd was om met een frisse blik te kijken naar ons merk. Een uitdagende oefening dat ons inzicht heeft gegeven hoe te anticiperen op de veranderingen die de huidige markt en glasindustrie met zich meebrengen. 


Een frisse blik op de toekomst

In de dynamische wereld van bedrijven is het soms noodzakelijk om veranderingen door te voeren om bij te blijven én te groeien. Ook wij besloten dat het tijd was om een frisse blik te werpen op ons merk.

Terug naar de basis

De laatste 20 jaar hebben we ons vooral gericht op de productie van alle soorten interieurglas, voornamelijk hardglas. Met de rebranding van Alles Glas naar Martens Glas gaan we terug naar de basis waarmee het 50 jaar geleden begon, en leggen daarmee opnieuw de focus op de woning- en projectbouw.

Een nieuwe identiteit, dezelfde sterke waarden

Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe identiteit werden we vooral herinnerd aan onze kernwaarden die we willen communiceren. De inspiratie hierachter moesten we niet ver gaan zoeken.

Onze visie en missie

Het is de visie en missie van Martens Glas dé specialist te zijn op het gebied van glastoepassingen voor de woning- en projectbouw in België en Nederland. Van kleine tot grote projecten, zowel voor particulieren als professionelen. Aan de hand van het naleven van onze kernwaarden, willen wij voor onze klanten en leveranciers een solide en betrouwbare partner zijn, op lange termijn.

Onze Kernwaarden

Expertise en vakmanschap

Onze expertise, vakmanschap en hoogwaardige producten staan centraal. Met meer dan 50 jaar op de teller mogen we onszelf gerust experten in ons vak noemen. We zijn dan ook trots een gevestigde naam te zijn in de glasindustrie in de Kempen én ver daarbuiten.

Innovatie

Daarnaast willen we de nadruk leggen op innovatie, omdat we altijd streven naar de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de glasindustrie. Zo zetten we in op de ontwikkeling van een nieuwe productielijn van brandwerend glas en brandwerend schrijnwerk m.n. kantoorwanden en deuren, die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Klantgericht en meedenkend

Tot slot willen we onze klantgerichtheid benadrukken, waarbij we luisteren naar de behoeften van onze klanten en steeds oplossingen op maat bieden. Onze mentaliteit en betrokkenheid vormen hierbij de fundamenten van onze klantgerichtheid.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, verhuizen we naar ons spiksplinternieuwe bedrijfsgebouw op het industrieterrein “De Kluis” in Hoogstraten. Vanaf 8 augustus heten wij onze klanten en leveranciers van harte welkom!

Sluitingsdagen 2024

  • 23 december ’23 t/m 7 januari ’24
  • 1 april & 2 april
  • 1 mei
  • 9 mei & 10 mei
  • 20 mei
  • 20 juli t/m 11 augustus (zomervakantie)
  • 15 augustus & 16 augustus
  • 1 november
  • 11 november
  • 21 december ’24 t/m 5 januari ’25

Outdooractie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?

Bouwbeursactie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de glansrijkste weetjes en onze laatste realisaties.

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?