Terug naar blogOfficiële opening bedrijfsgebouw Martens Glas industrieterrein De Kluis - foto Gazet Van Antwerpen

50-jarig bestaan en officiële opening bedrijfsgebouw in Hoogstraten

Vandaag markeren we een mijlpaal van vijftig jaar toewijding aan vakmanschap en innovatie in de glasindustrie. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, kondigen we met trots de officiële opening van ons gloednieuw bedrijfsgebouw, toonzaal en productiehal aan in Hoogstraten, gelegen op het industrieterrein “De Kluis”.

Met een halve eeuw geschiedenis achter ons, voelden we dat het tijd was om een frisse blik te werpen op ons merk en ons voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die de moderne markt en glasindustrie met zich meebrengen. 

In een wereld die voortdurend evolueert, begrijpen we dat verandering nodig is om te groeien en relevant te blijven. Daarom besloten we om terug te keren naar de basis waar het vijftig jaar geleden begon en herbevestigen we onze focus op de woning- en projectbouw.

We omarmen innovatie en implementeren de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de glasindustrie, zoals de nieuwste inhouse productielijn MG FireGlass; state-of-the art brandwerend schrijnwerk met o.a. brandwerende kantoorwanden en deuren, die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

We blijven ernaar streven om vooruit te kijken en te anticiperen op de toekomstige behoeften van onze klanten en de glasindustrie als geheel. Vanuit ons nieuwe gebouw kunnen we onze klanten nog beter, sneller en efficiënter van dienst zijn. U bent allen van harte welkom!

Ook de lokale pers woonde deze gebeurtenis bij, interviewde en schreef een mooi artikel. Lees het artikel van Gazet van Antwerpen en Made in Kempen.

Outdooractie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?

Bouwbeursactie -10%

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten
spontaan solliciteren bij Martens Glas Hoogstraten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de glansrijkste weetjes en onze laatste realisaties.

Stel uw vraag

Offerte aanvragen

Wenst u een montage?
Is uw woning ouder als 10 jaar?